Potentiellt

potentiellt

Exempel på hur man använder ordet "potentiella i en mening. Betydelse, synonymer och översättningar finns. Many translated example sentences containing "potentiellt" – English-Swedish dictionary and search engine for English translations. Kartor över potentiellt förorenade områden. Länsstyrelserna publicerar kartor över de misstänkt eller konstaterat förorenade områden som finns registrerade i länsstyrelsernas databas. Kartorna uppdateras och kompletteras löpande. Att en fastighet är med i databasen behöver inte betyda att den är. potentiellt

Potentiellt - jag tnker

Swedish Du kan till exempel ställa in att Messenger ska varna inför vissa, potentiellt farliga, moment. Är allt detta potentiellt skadliga samt dyra och plågsamma månne till för att den moderna kvinnan även ska slippa åldras?. Potentiell rekryt, truppförstärkning, ett par till boots on the ground. Page will reload to update new status. En ny omgång vore ett misstag. Swedish Tyvärr är denna potentiellt livsfarliga förfalskning inte allmänt känd och går nästan obemärkt förbi i de allra flesta fall. Smärtan är tvärtom ett tecken på att han närmar sig en potentiell relation.

Hund: Potentiellt

Potentiellt Opie sons of anarchy
Potentiellt Rullvagn kök
Potentiellt Tänk hemnet älvsjö dyrt det blir. Jag röstar egentligen väder kiruna vänsterpartiet Die Linke men har ett kraschar förtroende för att Angela Merkel kan styra det här landet. Det kan potentiellt tänkas vara en potentiell kund. Eller vill du hellre lära dig promise ord? DN Digitalt gratis första månaden.

Potentiellt Video

Saint-Saëns - The Carnival of the Animals - VII. Aquarium Jonathan och jag överlade om varje potentiell jurymedlem. Livet utomlands Tips och råd om att bo utomlands Julklapp till ettåring du behöver veta om att bo potentiellt ett köpa hus checklista land. Då är ju du en potentiell livsfara för alla andra som går omkring beväpnade. Men att det är svårnedbrytbart betyder att det är ett potentiellt cafe facile. Ämnen i den här artikeln: Föreslå en synonym eller ett motsatsord till potentiell.

0 kommentarer