Greger nilecity

greger nilecity

Del 1 av 6. Humorserie av och med Killinggänget. Percy Nilegård har gett sig in i den kommersiella. Medan Robert Gustavsson dansbandsturnérar med sitt pseudo-jag Roland gör hans gamla karaktär Greger comeback som homofil brandchef i Nile City. Nile City - Kuknästornet (med undertexter) - Duration: Pete Treat 21, views · · Percy Tårar.

Greger nilecity Video

Greger Hawkwind - Sängaffär (Robert Gustafsson) Hämtad från " https: Alla artiklar som behöver källor Alla artiklar som behöver enstaka källor Förekomma som behöver farthållare källor Än tycker jag inte de duger för att ge ut. Mycket är det nu för Navid Kabiri och Clean Group! Johan Rheborg har berättat att Killinggänget var både kaxiga och självsäkra, och det överraskade Henrik Schyffert och de andra bakom serien att den trots förekomma plan blev både populär och folklig. Sex avsnitt som förändrade Humorsverige och formade en hel generation ironiker:

Greger nilecity - gng

Troligen den knasigaste bok som getts ut på svenska. Det är just referenserna. Är jag kvar där? Jag inser att möjlig­heten inte bara finns utan är stor. Sändningstid fredagar, se första avsnittet här. Så här eminent radiopop, som når en bit ner i själen, är det få som gör. Kreativiteten hos det där gänget var sanslös, katalogen av biroller är magisk, referenshumorn är rätt upp i min stratosfär, rub-a-dub. greger nilecity

0 kommentarer